Na jarenlang succes in Amerika verschijnen wij nu in Nederland

Vitaminegummies hebben hun succes al jaren bewezen in Amerika. Nu laten wij ons graag zien op de Nederlandse markt. Wij komen misschien eenvoudig over, maar schijn bedriegt! Wij zijn het resultaat van wetenschap en onderzoek – intelligent en goed ontwikkeld.

Wij zijn makkelijk

Onze natuurlijke ingrediënten helpen jou om de gezondheidswinst te vinden waar je naar op zoek bent. Slik ons dagelijks en je komt moeiteloos aan jouw gezonde portie vitamines.

Wij zijn natuurlijk

Ons lekkere kleurtje hebben wij te danken aan volledig natuurlijke bronnen. Daarom zijn wij ook zo smaakvol. Wij zijn gemaakt van kersen, frambozen en zwarte wortelsap. Aan synthetische ingrediënten en genetische modificatie doen we niet.

Wij zijn efficiënt

Wij vinden jouw gezondheid belangrijk. Wij Yummygums zijn samengesteld door knappe koppen die op de hoogte zijn van alle wetenschappelijke onderzoeken. We weten dat de juiste voedingsstoffen jou de kracht en de energie geven waardoor jij in topconditie komt. Uitgebreid onderzoek gaf ons krachtige combinaties van vitaminen en mineralen, zodat wij je kunnen helpen om je leven leuker, lekkerder en makkelijker te maken.