We've got the answers.

Yummygums zijn lekker zoet, zonder dat het te overheersend is. We hebben vele smaken geprobeerd, maar uiteindelijk is de kers-frambozengummie als winnaar uit de test gekomen!

Volwassenen mogen vier gummies per dag, kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar mogen twee gummies. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, of bij ziekte.  Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden, raadpleeg bij het innemen van een grote hoeveelheid gummies een arts.

Gezond eten is hartstikke belangrijk en dat promoten wij ook zeker. Wanneer je dit elke dag doet ben je lekker bezig denk je ons in principe niet nodig te hebben. Toch krijgen in de praktijk weinig mensen de dagelijks aanbevolen 250 gram groente, 2 porties fruit en omega-3 binnen. Daarnaast heeft bijna 60% van de Nederlanders een vitamine D(3) tekort in de wintermaanden. In de donkere dagen is Yummygums dan een lichtpuntje!

Uiteraard brengen wij niet zomaar een product op de markt. Wij hebben Yummygums samen met experts ontwikkeld. De fabrikant waar wij mee samenwerken heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de supplementen industrie en is in het bezit van alle nodige certificaten.

In Nederland is Yummygums de eerste gummievitamine die zoveel hoogwaardige voedingsstoffen bevat. We noemen het niet voor niks een all-in vitamine. Zo hoef je niet elke dag verschillende pillen te nemen maar krijg je alle belangrijke vitamines binnen met vier gummies. Dat bespaart geld en gedoe en is daarnaast ook lekker.

Er bestaan water- en vetoplosbare vitamines (vier vetoplosbare en negen wateroplosbare om precies te zijn). Vitamine B12 is bijvoorbeeld een wateroplosbare vitamine. Alles wat het lichaam niet nodig heeft, wordt uitgeplast en is dus ongevaarlijk. Vitamine D3 is een vetoplosbare vitamine, wordt opgeslagen in het lichaam en heeft een bovengrens. Echter, een teveel aan vitamine D3 ontstaat niet snel en is uitzonderlijk. Daarnaast bevatten Yummygums een dosis vitamine D3 die ver onder de veilige bovengrens ligt.

Dat kan. Net als volwassenen zijn kinderen namelijk ook dol op onze gummies. Het is een leuke en makkelijke manier om uw kind toch multivitamine te laten slikken. Kinderen vanaf 12 jaar mogen net als volwassenen vier gummies per dag. Voor kinderen jonger dan 12, is de dosering twee gummies per dag. Onder de drie jaar raden wij Yummygums af in verband met stikkingsgevaar.

Wij hebben gekozen om onze Yummygums voor iedereen beschikbaar te maken en hebben een vervanging gezocht voor gelatine. Gelatine zorgt normaal voor de structuur en binding van winegums. Bij ons is dat pectine, gewonnen uit appels, suikerbieten en citrusvruchten en heeft dezelfde bindende functie.

Supplementen kunnen verschrikkelijk smaken. Daarom hebben we een gummie gecreëerd die zo lekker is dat dat je het innemen ervan niet wilt vergeten. Om dit te bereiken moesten we een zoetstof toevoegen. Zo hebben we eerst met stevia gewerkt als vervanging van suiker. Dit op afraden van het laboratorium – het zou niet lekker smaken. Ze hadden gelijk, het was zeker niet lekker. En als iets niet lekker genoeg is, zou jij het niet nog een keer willen nemen.

Toch vonden we het erg belangrijk om een ‘gezonde suikerbron’ als ahorn siroop te gebruiken. Nu blijkt ‘een gezondere suiker’ een goede marketingtruc te zijn en is het een bewezen fabel. Suiker wordt namelijk altijd door het lichaam op dezelfde manier omgezet en opgenomen.

De suiker die erin zit? Dat is glucosestroop en suiker zoals we die kennen. We hebben gezocht naar een verhouding waarbij het suikergehalte zo laag mogelijk is. Uiteindelijk hebben we het terug kunnen brengen naar een dosering van 4,2 gram (per vier). Dat is ongeveer evenveel als een grote hap banaan. Zo hebben we ervoor gezorgd dat je lekker kan genieten van je Yummygums.

Onze gummies zijn gevuld met significante hoeveelheden van ten minste tien essentiële voedingsstoffen en omega-3 vetzuren. We zijn trots op onze lekkere smaak, die kunnen wij alleen behouden door de voedingsstoffen en vetzuren over meerdere gummies te verspreiden. Niemand wordt blij van een gummie met een vieze nasmaak toch?

Bij Yummygums zien wij calorieën als geld – elke dag heb je een budget. Je kan zelf beslissen waar je je geld aan besteed en wat je ervoor terug wilt krijgen. Het zou zonde zijn als je dit besteed aan lege calorieën, zoals bij snoepjes. Daarom hebben we gezorgd dat onze smaakvolle gummies geen lege genotsbommetjes zijn, maar vol met hoogwaardige voedingsstoffen zitten.

Onze voorgestelde porties voor volwassen en kinderen zorgen voor 100% of meer van de aanbevolen dagelijkse inname van essentiële vitamines en mineralen, samen met beste omega 3-vetzuren. Deze voedingsstoffen zijn bedoeld om het evenwicht in je voedingspatroon te herstellen en te verbeteren. Aangezien Yummygums vetoplosbare vitamines bevatten, raden wij het niet aan om meer dan onze aanbevolen dosering per dag te nemen. Deze dosering zorgt ervoor dat de vitamine huishouding ver onder het schadelijke niveau blijft.

Ja zeker. Het is heel begrijpelijk dat je Yummygums eerst wilt proberen. Daarom kan je via de website een losse pot bestellen. Een abonnement daarentegen is voordeliger en makkelijker. Met het abonnement wordt elke maand een pot met 120 gummies thuisbezorgd, precies genoeg voor een volle maand optimaal vitaminegebruik.

Via je Yummygums account kan je gemakkelijk je abonnement beheren. Ga je op vakantie, of heb je om een andere reden even geen Yummygums nodig? No stress, via je account kun je tot vijf werkdagen voor de volgende aangekondigde levering je abonnement pauzeren. Wil je niet pauzeren, maar stopzetten? Geen probleem. Wanneer je je abonnement niet van de pauze status afhaalt, wordt het automatisch stopgezet.

Zolang je voor 18:00 uur op werkdagen besteld ontvang je jouw Yummygums een dag later al in huis. Let op: in Nederland wordt er op maandag niet geleverd.