Yummygums is vernieuwd!

Ongeveer twee jaar geleden hebben wij Yummygums Multi Plus gelanceerd en ruim een jaar geleden Yummygums Hair & Beauty. In deze tijd hebben we veel geleerd en hebben we goed geluisterd naar jullie feedback. Daarom zijn we al een tijd bezig met het verbeteren van de gummies. Zoals jullie van ons gewend zijn staan kwaliteit, smaak en samenstelling van de vitamines hierbij voorop! 

Met trots presenteren wij onze vernieuwde Yummygums Multi Plus en Yummygums Hair & Beauty in een nieuw jasje! Hieronder vind je verdere uitleg over de veranderingen. 

 

Verpakking en gummies

Als eerste zal je zien dat de verpakking is vernieuwd. Voor de Hair & Beauty geldt dit iets meer dan voor de Multi Plus, maar beiden zijn nog steeds net zo vrolijk! 

De gummies hebben een iets andere vorm en kleur. Daarnaast smaken ze iets minder zoet (maar nog steeds zoet), waardoor de fruitsmaak duidelijker naar voren komt. De soort smaak is verder onveranderd: kersen-frambozen voor de Multi Plus en frambozen voor Hair & Beauty. 

Hair & Beauty samenstelling

Bamboe-extract

De nieuwe Hair & Beauty is grotendeels hetzelfde gebleven. Wel is de hoeveelheid Bamboe-extract verhoogd van 18mg naar 75mg: zo kan deze natuurlijke bron van silicium jouw haar nog beter helpen bij het herstellen van de gezondheid, glans, en zachtheid. 

 

Multi Plus samenstelling

Calcium

In de oude Multi Plus zat een vrij lage hoeveelheid calcium. Die wilden we graag verhogen, maar dit bleek helaas te veel impact hebben op de smaak. Omdat we het belangrijk vinden dat alle ingrediënten in Yummygums een groot genoege bijdrage leveren aan de dagelijkse voedingsstof behoefte hebben we besloten om calcium uit de receptuur te halen.

 

Omega-3 (ALA)

De oude Multi Plus bevatte Omega-3 op basis van ALA uit lijnzaadolie. Het kwam wel eens voor dat de ene pot Multi Plus anders rook of smaakte dan de andere pot Multi Plus. Uiteindelijk is het gebleken dat de Omega-3 in de wisselwerking met meerdere elementen (vitamines en ingrediënten) in onze gummies voor dit verschil zorgt. Om een stabiel/consistent product te kunnen leveren, hebben we besloten om het uit deze gummie te halen. 

Het besluit om de Omega-3 uit de Multi Plus was niet makkelijk. We hebben onderzocht of andere vegan bronnen van Omega-3 het bovenstaande probleem zouden voorkomen. Maar dit bleek niet het geval en is helaas niet gelukt. Ons onderzoek heeft er wel toe geleid dat we een speciale Omega-3 gummie willen ontwikkelen met als bron: zeewier. Deze zal dan naast Omega-3 ALA, ook DHA en EPA bevatten- rijk aan alle vormen van Omega-3 dus! 

 

Vitamine K, Chroom en Choline

De hoeveelheid vitamine K is omlaag gebracht van 37.5 mcg naar 25 mcg omdat deze hoeveelheid het gebruik van sommige medicatie in de weg zou kunnen zitten. De hoeveelheid Chroom is verhoogd van 10 mcg naar 12 mcg en Choline komt niet meer terug in de nieuwe Yummygums Multi Plus.

 

Vitamine B12

De hoeveelheid vitamine B12 is verhoogd van 15 mcg (600% ADH*) naar 20 mcg (800% ADH*). Daarnaast wordt niet langer methylcobalamine gebruikt, maar cyanocobalamine. Het voordeel van cyanocobalamine is dat het in twee actieve vormen van B12 wordt omgezet, dus niet alleen in methylcobalamine, maar ook in adenosylcobalamine. 

 

Selenium

Yummygums Multi Plus bevat nu ook Selenium, een mineraal dat werkt als antioxidant. Selenium ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een goede weerstand en helpt de bescherming van gezonde lichaamscellen tegen bijvoorbeeld UV-straling en luchtvervuiling. Daarnaast is selenium goed voor de schildklier en draagt het bij aan de vruchtbaarheid van de man.

 

Vitamine B3 (Niacine)

Ook hebben wij vitamine B3 toegevoegd, ook wel Niacine genoemd. Niacine ondersteunt het energieniveau en helpt bij futloosheid en vermoeidheid. Daarnaast is vitamine B3 ook nog goed voor het geheugen, de leerprestaties én het concentratievermogen.

 

 

Cadeautje: 10% korting!

Om de lancering te vieren ontvangen abonnees 10% korting over de eerstvolgende  abonnementsperiode. Heb je geen abonnement maar wil je de vernieuwde Yummygums ook uitproberen? Gebruik dan komende 14 dagen de code ‘NEWGUMMIE’ en krijg 10% korting op jouw bestelling!

 

Wat vind jij?!?

Wij zijn ontzettend blij met de updates en hopen natuurlijk dat jij dat ook bent! Laat je ons weten wat je er van vindt? 

Vragen? Laat het ons weten, wij beantwoorden ze graag! Mail naar service@yummygums.com 

 

* ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid