Voel je goed

ONZE MISSIE

JOU LATEN GENIETEN
VAN GEZOND LEVEN

Over Yummygums - Yummygums

Yummygums wil je van elke stap in de goede richting laten genieten. Door supplementen leuk en lekker te maken, bouw jij een routine die je daadwerkelijk volhoudt. En blijf je gemotiveerd om goed voor jezelf te zorgen. 

Yummygums omarmt de kracht van routine en stimuleert een gezonde levensstijl. Mét smaak en plezier. Zo maken we het gemakkelijk om jouw doelen te bereiken.

Ons doel? Iedereen kennis laten maken met de leukste vorm van selfcare.

Bewust · goed voor iedereen

Onze vitaminegummies worden met zorg samengesteld en bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten. Onze producten zijn waar mogelijk vegan, suikervrij en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook zijn ze vrij van allergenen zoals gluten of lactose. Wij zijn er voor iedereen om hun gezonde routine te ondersteunen.

Lekker · smaakvolle gummies 🍒

Smaak staat voorop. Naast vitamines bevatten onze gummies lekkere fruitsmaken zoals framboos, kersen, citroen en braam. Zo is elke gummie een genietmoment en neem je ze met veel plezier. Een routine waar je elke dag naar uitkijkt.

Makkelijk · routines die je volhoudt

Wij maken het graag simpel voor je. Onze producten zijn daarom nauwkeurig afgestemd op specifieke gezondheidsdoelen. 

Daarnaast zijn ze lekker kauwbaar en dus eenvoudig in te nemen, waar en wanneer je wilt. Bestel Yummygums online, of koop ze bij één van de 1.000+ verkooppunten zoals Etos en Vitaminstore. 

Nooit meer zonder gummies? Met een flexibel en vrijblijvend Yummygums abonnement, krijg je jouw gummies automatisch periodiek thuisgestuurd. Op deze manier staat niets jouw gezonde routine in de weg.

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

HET TEAM

KIJKJE IN DE KEUKEN

yummygums_team_ruben
CO-OWNER / CFO
Ruben

"Mensen enthousiast zien worden van Yummygums. Dat werkt bij mij super aanstekelijk! Fijn dat we een lekker en gezond product hebben, dat er ook nog eens heel leuk uitziet en in de smaak valt."

Co-owner / CMO - vitamine gummies - Frank van Driel - https://www.linkedin.com/in/frank-van-driel-342656b/ - Amsterdam - team - Yummygums
CO-OWNER / CMO
Frank

"​​In mijn vorige onderneming leverden we een dienst en waren we weinig met beleving bezig. Ik vind Yummygums geweldig omdat ik elke dag aan een mooi product kan werken waar onze klanten blij mee zijn."

Brand Marketing - vitamine gummies - Sanne Bogers - https://www.linkedin.com/in/sannebogers/ - Amsterdam - team - Yummygums
BRAND MARKETING
Sanne

"De energie en positieve mentaliteit van Yummygums is wat ik het allerleukste vind. Elke dag zetten we weer iets neer waar mensen van houden en iets aan hebben (incl. me!). Dat geeft me echt een boost."

yummygums_team_luuk
Founder / Content
Luuk

"Al vroeg had ik een passie voor creatie en organisatie. Bij Yummygums komt dat samen. In de vorm van design, beeld en tekst laat ik ons merk leven. Als brug tussen creatieven zorg ik voor een harmonieus geheel."

yummygums_team_michel_5772797c-9c0c-4f89-9f29-45a5252215b9
Founder / Design
Michel

"Ik richt me op meetbaar webdesign en geef vorm aan Yummygums' online ervaring. Elk detail beïnvloedt de klantbeleving, wat ik boeiend vind. Naarmate we groeien, groeit ook de impact. Dat is geweldig om te zien."

Brand marketing - vitamine gummies - Annabel Bruijns - https://www.linkedin.com/in/annabel-bruijns-867600159/ - Amsterdam - team - Yummygums
BRAND MARKETING
Annabel

"Met evenementen, campagnes en leuke samenwerkingen geven we vorm aan de Yummygums-beleving. Steeds meer mensen laten we kennismaken met de bruisende wereld vol smaak, kleur en energie!"

Online marketing - vitamine gummies - Dieke Wissing - https://www.linkedin.com/in/diekewissing/ - Amsterdam - team - Yummygums
ONLINE MARKETING
Dieke

"In de wereld van e-mails breng ik Yummygums tot leven. Elke klik is een stap dichter bij de klant. Met strategie en inhoud zorg ik dat ons merk opvalt. Waarschijnlijk komen wij elkaar wel tegen."

Online marketing - vitamine gummies - Alex Hartnack - https://www.linkedin.com/in/alex-hartnack-268884105/ - Amsterdam - team - Yummygums
ONLINE MARKETING
Alex

"Elke dag ben ik bezig met onze huidige yummygummers online te bereiken, en nog belangrijker: nieuwe consumenten kennis te laten maken ons. Zichtbaar zijn op de juiste plek, op het juiste moment dat is mijn doel."

Design - vitamine gummies - Nadia - Amsterdam - team - Yummygums
DESIGN
Nadia

“Wat ik zo leuk vind aan mijn plekje in het Yummygums design team is het vormgeven van de levendige kleurrijke wereld die het merk heeft. Designen voor zo’n bruisend merk met leuke missie is super tof!”

Online marketing - vitamine gummies - Floor Cardol - https://www.linkedin.com/in/floor-cardol-0a715b204/ - Amsterdam - team - Yummygums
ONLINE MARKETING
Floor

''Van stagiair naar e-mailwizard: ik breng ons verhaal tot leven met creativiteit. Elke e-mail, is een stap naar een grotere community. Ik vind het super om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan en te leren''

Sales - vitamine gummies - Ruben Hijl - https://www.linkedin.com/in/rubenhijl/ - Amsterdam - team - Yummygums
SALES
Ruben

"Europa is mijn speelveld, Yummygums mijn troef. Met veel vertrouwen en een rolodex vol potentiële partners, navigeer ik door landen en retail kanalen. Met ieder telefoontje maak ik smaak voor iedereen bereikbaar."

Product - vitamine gummies - Tim Wolters - https://www.linkedin.com/in/tim-wolters-28a4b220/ - Amsterdam - team - Yummygums
PRODUCT
Tim

"Mijn passie? Yummygums perfectioneren. Formules, ingredienten en smaken – elk detail draagt bij aan onze kwaliteit. Van nieuwe trends op gezondheidsgebied tot vitamine-klassiekers, ik breng ze tot leven!"

Community - vitamine gummies - Julian - Amsterdam - team - Yummygums
COMMUNITY
Julian

"De Yummygums community wordt steeds groter, en dat merken wij bij de klantenservice maar al te goed! Dat is leuk en hard werken. Dagelijks kunnen wij een direct verschil maken bij de klant. Dat voelt goed."

Community - vitamine gummies - Daan - Amsterdam - team - Yummygums
COMMUNITY
Daan

"Hey! Misschien hebben wij elkaar al ontmoet. Van vragen tot fixes, ik sta elke dag paraat en zorg dat jij een top-notch Yummygums-ervaring hebt. Ik geniet ervan dicht bij klanten te staan en direct impact te hebben".

Kantoor hond - vitamine gummies - Kiki - Amsterdam - team - Yummygums
KANTOOR HOND
Kiki

"Luieren, snurken, bedelen om snacks - mijn dagelijkse routine. Soms een oogrol van collega's, maar eigenlijk ben ik onmisbaar. Tijdens de ups en downs, ben ik een rots in de branding!"

Zij gaan voor smaak

Meer dan 125.000 yummygummers heart_icon

Energy - persoon 27
Hair - persoon 20
Mommy - persoon 37
Multi - persoon 56
Multi - persoon 57
Hair - persoon 25
Kids - persoon 39
Hair - persoon 14
Multi - persoon 21
Kids - persoon 13
Hair - persoon 4
Omega - persoon 42
Multi - persooon 51
Hair - persoon 47
Multi - persoon 48
Hair - persoon 24
Hair - persoon 40
Hair - persoon 41
Mommy - persoon 7
Hair - persoon 20
ugc-image-hair13
Hair - persoon 2
Hair - persoon 25
Mommy - persoon 47
Hair - persoon 26
Kids - persoon 15
ugc-image-energy1
Mommy - persoon 36
Multi - persoon 19
Hair - persoon 17
Mulit - persoon 32
Omega - persoon 45
Hair - persoon 29
Omega - persoon 54
Hair - persoon 18
Kids - persoon 9
Hair - persoon 44
Kids - Persoon 35
Multi - persoon 55
Mommy - persoon 31
Hair - persoon 34
Multi - persoon 43