CREATIEVE MARKETING & COMMUNICATIE STAGE

(32-40 uur, Amsterdam) Wij zijn op zoek naar een stagiair die kan starten in augustus/september. Ben jij een creatieve aanpakker, ben je geïnteresseerd in marketing en communicatie en wil je werken in een snel groeiende D2C (Direct to Consumer) start-up? Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiaire van Yummygums!

 

 

 

Yummygums, het eerste vitamine gummie merk van Nederland

Goed voor jezelf zorgen en gezond leven. Dat het belangrijk is, staat voorop. Maar makkelijk vol te houden? Niet altijd. Ons doel: gezonde gewoontes leuk maken. En lekker! Met heerlijke smaken, knallende kleuren en veel energie maken wij vitamines in een gummie. Onze gummies smaken heerlijk, zodat het nemen van jouw vitamines elke dag een feestje wordt; voor jou én je gezondheid. Onze producten zijn vegan, vrij van kunstmatige toevoegingen en geproduceerd in samenwerking met experts. Met Yummygums kijk je uit naar je gezonde routine. En morgen? Dan mag je gewoon weer. Let’s do this.

 

Creative marketing & communicatie stage

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en communicatief sterke student met een hands-on mentaliteit. Jij bent enthousiast, planmatig sterk, kan snel schakelen en resultaatgericht. Je komt met creatieve ideeën en weet anderen hierin mee te krijgen. Jij: bent vanaf augustus/september 2024 (startdatum flexibel) beschikbaar voor een periode van minimaal 20 weken; hebt affiniteit met online content, consumer products en met marketing; bent minimaal 2e jaars HBO/WO Bachelor of Master student in de richting Marketing en Communicatie of iets vergelijkbaars.

 

 

 

Verantwoordelijkheden

Als stagiair(e) bij ons kom je terecht in een bedrijf met 12 medewerkers, maar ons content- en marketingteam bestaat uit slechts 4 personen. Jij wordt een belangrijke schakel in dit team en krijgt de kans om volop mee te draaien in alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken en uitvoeren van campagnes, het creëren van content, het beheren van onze social media kanalen, het samenwerken met influencers en het organiseren van events.

Doordat je in een klein en hecht team werkt, krijg je snel veel verantwoordelijkheid en de kans om in een korte tijd enorm veel te leren over de werkzaamheden in deze sector. Bij ons vinden we het belangrijk dat jouw stage aansluit bij jouw doelen en kwaliteiten. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om te kijken hoe we het maximale uit jouw stage kunnen halen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij een leerzame en uitdagende stageperiode tegemoet gaat, waarbij je jezelf zowel persoonlijk als professioneel kunt ontwikkelen.

 

Daar staat natuurlijke een beloning tegenover!

 • Een stagevergoeding van €400 per maand (op basis van een 40-urige stageweek);
 • Goede begeleiding van ervaren stagebegeleiders;
 • Alle ruimte om je eigen creativiteit door te voeren en ideeën te pitchen bij het hele team;
 • Elke dag heerlijke lunch op kantoor
 • En niet te vergeten; een eindeloze voorraad gummies 🙂

   

  Werken bij Yummygums ziet er zo uit

  Als stagiair ben je bij ons volwaardig onderdeel van het team en geef je vorm aan het merk Yummygums. De omgeving is ondernemend en zelfsturend, waardoor je extra veel leert en de vrijheid krijgt om jouw eigen ideeën op te pakken! We werken vanuit ons creatieve kantoor in de Amsterdamse Houthavens en hebben een gevarieerd team van 12.
  De informele en transparante sfeer zorgt ervoor dat het hele team benaderbaar is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Yummygummers zijn uitgesproken, onbevangen en opgewekt en dat zie je terug op de werkvloer. Samen werken we elke dag om de wereld te inspireren om een gezonde routine op te bouwen met behulp van de allerlekkerste vitamine gummies!

   

  Contact

  Lijkt het je wat en wil je langskomen voor een kennismakingsgesprek? Stuur dan je CV met een motivatie op naar luuk@yummygums.com

  Hopelijk tot binnenkort!