health-goals_stress-ontspanning_desktop
Lekker bezig met je...

Stress & Ontspanning

Adem in, adem uit. Trek je terug uit de dagelijks drukte en ontspan. Help jezelf een handje met bijvoorbeeld ashwagandha en magnesium.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Passiebloem - is afkomstig van een plant die prachtige bloemen én exotische vruchten geeft: passievruchten. Passiebloem wordt gebruikt omdat het een echte rustgever is. Het is goed voor de nachtrust*.

Melatonine - is een hormoon dat van nature voorkomt in ons lichaam en een rol speelt in het slaap-waakritme. Het zorgt ervoor dat we slaperig worden zodra het donker wordt.

Ashwagandha - wordt ook wel Withania somnifera of Indiaanse ginseng genoemd. Het kruid wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele ayurvedische kruidenleer, die zijn oorsprong vindt in India en andere delen van Azië. Ashwagandha KSM-66® is gewaardeerd vanwege de voordelen ervan als natuurlijke rustgever*, het helpt je geest te ontspannen*. Naast ashwagandha bevat Yummygums Chill ook vitamine B6 en B12, welke bijdragen aan een goede geestelijke balans.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen producten

Welzijn
Ashwagandha bij stress en helpt te onspannen. Met KSM-66® extract
€24,95
Single support
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Ook voor kids
€24,95
Welzijn
Helpt om lekker te slapen. Met melatonine en plantenextracten
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER STRESS EN ONTSPANNING

Welke vitamines helpen bij stress en ontspanning?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om je een handje te helpen bij stress en ontspanning. Zo maken we gebruik van passiebloem, melatonine en ashwagandha.

Passiebloem
Is afkomstig van een plant die prachtige bloemen én exotische vruchten geeft: passievruchten. Passiebloem wordt gebruikt omdat het een echte rustgever is. Het is goed voor de nachtrust*.

Melatonine
Is een hormoon dat van nature voorkomt in ons lichaam en een rol speelt in het slaap-waakritme. Het zorgt ervoor dat we slaperig worden zodra het donker wordt.

Ashwagandha
Wordt ook wel Withania somnifera of Indiaanse ginseng genoemd. Het kruid wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele ayurvedische kruidenleer, die zijn oorsprong vindt in India en andere delen van Azië. Ashwagandha KSM-66® is gewaardeerd vanwege de voordelen ervan als natuurlijke rustgever*, het helpt je geest te ontspannen*. Naast Ashwagandha bevat Yummygums Chill ook vitamine B6 en B12, welke bijdragen aan een goede geestelijke balans.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID