health-goals_gezondheid-kinderen_desktop
Lekker bezig met de...

Gezondheid van je kinderen

Ondersteun de groei en ontwikkeling van je kids met multivitamine, omega-3, magnesium en vitamine D3. Te vinden in onder andere fruit, vette vis en zuivelproducten.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Omega-3 (DHA) - is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Magnesium - is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

Vitamine D - is belangrijk voor de goede werking van je spieren en voor het behoud van sterke botten. Het draagt daarnaast bij aan een sterk gebit. Ook ondersteunt vitamine D je weerstand. Tot slot speelt vitamine D een rol bij weefselgroei en draagt het bij aan de opname van calcium en fosfor uit je voeding.

*Bij 250 mg DHA per dag

Aanbevolen producten

Multivitamine
Hoogwaardige én lekkere kinder-multivitamine voor 3 tot en met 12 jaar oud
€19,95
Kids
Druppels voor de kleinsten. T/m 3 jaar oud
€14,95
Single support
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Ook voor kids
€24,95
Single support
DHA uit de veganistische bron: algenolie. Geen vissmaak. Ook voor kids
€24,95
Single support
Combinatie van pre- en probiotica. Met 3 miljard levende bacteriën.
€29,95
Welzijn
Het hele jaar ondersteuning van je weerstand. Met extra vitamine C en Echinacea
€14,95
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER DE GEZONDHEID VAN JE KINDEREN

Welke vitamines ondersteunen de gezondheid van kinderen?

Yummygums maakt gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om de gezondheid van kinderen te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van omega-3, magnesium en vitamine D.

Omega-3 (DHA)
Is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Magnesium
Is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

Vitamine D
Is belangrijk voor de goede werking van je spieren en voor het behoud van sterke botten. Het draagt daarnaast bij aan een sterk gebit. Ook ondersteunt vitamine D je weerstand. Tot slot speelt vitamine D een rol bij weefselgroei en draagt het bij aan de opname van calcium en fosfor uit je voeding.

*Bij 250 mg DHA per dag

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID