health-goals_vega-vegan-dieet_desktop
Lekker bezig met je...

Vega Of Vegan Dieet

Ondersteun jouw vegetarische of veganistische levensstijl met vegan omega-3, vitamine B12, vitamine D3, ijzer en calcium. Deze vind je bijvoorbeeld in vette vis, vlees en ei.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Omega-3 (DHA) - is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Vitamine B12 - ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Het is goed voor het geheugen, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine D - is belangrijk voor de goede werking van je spieren en voor het behoud van sterke botten. Het draagt daarnaast bij aan een sterk gebit. Ook ondersteunt vitamine D je weerstand. Tot slot speelt vitamine D een rol bij weefselgroei en draagt het bij aan de opname van calcium en fosfor uit je voeding.

IJzer - draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en draagt zo bij aan een gezond zuurstoftransport in je lichaam.

Calcium- speelt een rol bij de botaanmaak en daarnaast draagt het bij aan de gezonde werking van de spieren.

*Bij 250 mg DHA per dag

Aanbevolen producten

Multivitamine
Aanvulling op een vega(n) dieet. Met vitamine B12, ijzer en calcium
€24,95
Single support
DHA uit de veganistische bron: algenolie. Geen vissmaak. Ook voor kids
€24,95
Single support
Met de best opneembare vorm vitamine D. Hooggedoseerde formule
€19,95
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER VEGA OF VEGAN DIEET

Welke vitamines ondersteunen een vegetarisch of vegan dieet?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om een flexitarisch, vegetarisch of vegan dieet te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van omega-3, vitamine B12, vitamine D en ijzer.

Omega-3 (DHA)
Is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Vitamine B12
Ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Het is goed voor het geheugen, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine D
Is belangrijk voor de goede werking van je spieren en voor het behoud van sterke botten. Het draagt daarnaast bij aan een sterk gebit. Ook ondersteunt vitamine D je weerstand. Tot slot speelt vitamine D een rol bij weefselgroei en draagt het bij aan de opname van calcium en fosfor uit je voeding.

IJzer
Draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en draagt zo bij aan een gezond zuurstoftransport in je lichaam.

Calcium
Speelt een rol bij de botaanmaak en daarnaast draagt het bij aan de gezonde werking van de spieren.

*Bij 250 mg DHA per dag

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID