health-goals_sport-spieren_desktop
Lekker bezig met je...

Sport & Spieren

Ondersteun jouw fitte leefstijl en ondersteun je spierstelsel en sportprestaties met omega-3, vitamine D3 en magnesium. Dit vindt je bijvoorbeeld in vette vis, noten, zaden en groene bladgroenten.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Omega-3 (DHA) - is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Vitamine D - is belangrijk voor de spierfunctie en helpt je spieren ook sterk en soepel te houden. Het is van belang voor het behoud van sterke botten, want het verhoogt de opname van calcium. Vitamine D draagt verder bij aan het behoud van sterke tanden.

Magnesium - is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

*Bij 250 mg DHA per dag

Aanbevolen producten

Multivitamine
Hoogwaardige én lekkere multivitamine voor jouw dagelijkse ondersteuning
€19,95
Single support
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Ook voor kids
€24,95
Single support
DHA uit de veganistische bron: algenolie. Geen vissmaak. Ook voor kids
€24,95
Single support
Met de best opneembare vorm vitamine D. Hooggedoseerde formule
€19,95
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER SPORT EN SPIEREN

Welke vitamines ondersteunen sport en spieren?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om je sportprestaties en spieren te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van omega-3, ashwagandha en magnesium.

Omega-3 (DHA)
Is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Vitamine D
Is belangrijk voor de spierfunctie en helpt je spieren ook sterk en soepel te houden. Het is van belang voor het behoud van sterke botten, want het verhoogt de opname van calcium. Vitamine D draagt verder bij aan het behoud van sterke tanden.

Magnesium
Is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

*Bij 250 mg DHA per dag

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID