health-goals_zwangerschap-baby_desktop
Lekker bezig met je...

Zwangerschap & Baby

Geef jezelf en je baby een goede start. Belangrijk tijdens de zwangerschap en voor de ontwikkeling van de baby zijn bijvoorbeeld omega-3, foliumzuur en vitamine D3. Dit kan je vinden in vette vis, groene bladgroenten, volkoren granen, noten en zaden.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Foliumzuur (vitamine B11) - innemen is goed voor vrouwen die zwanger proberen te raken. Ook draagt het bij aan de vorming van de placenta en de groei van je baby in het algemeen. De Gezondheidsraad adviseert om naast de voeding, dagelijks 400 microgram foliumzuur te slikken. De samenstelling van Yummygums Mommy is gebaseerd op deze richtlijn. Het advies luidt om minimaal een maand vóór de bevruchting te starten met het nemen van extra foliumzuur, en hiermee door te gaan tot de tiende week van de zwangerschap.

Omega-3 (DHA) - is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van je baby.

Vitamine D - de Gezondheidsraad raadt aan bij om dagelijks 10 microgram extra vitamine D te slikken wanneer je in verwachting bent. Vitamine D helpt bij het celdelingsproces en draagt bij aan de ontwikkeling van weefsels. Je lichaam heeft extra vitamine D nodig om zowel de botontwikkeling van je baby te ondersteunen, als je eigen botten sterk te houden.

Aanbevolen producten

Multivitamine
Zwangerschaps- multivitamine met o.a. foliumzuur en vitamine D3
€24,95
Single support
DHA uit de veganistische bron: algenolie. Geen vissmaak. Ook voor kids
€24,95
Haar & huid
Voor haar, huid en nagels. Met biotine en silicium
€24,95
Kids
Druppels voor de kleinsten. T/m 3 jaar oud
€14,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER ZWANGERSCHAP EN BABY

Welke vitamines ondersteunen de zwangerschap en je baby?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om de zwangerschap en je baby te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van foliumzuur, omega-3 en vitamine D.

Foliumzuur (vitamine B11)
Innemen is goed voor vrouwen die zwanger proberen te raken. Ook draagt het bij aan de vorming van de placenta en de groei van je baby in het algemeen. De Gezondheidsraad adviseert om naast de voeding, dagelijks 400 microgram foliumzuur te slikken. De samenstelling van Yummygums Mommy is gebaseerd op deze richtlijn. Het advies luidt om minimaal een maand vóór de bevruchting te starten met het nemen van extra foliumzuur, en hiermee door te gaan tot de tiende week van de zwangerschap.

Omega-3 (DHA)
Is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van je baby.

Vitamine D
De Gezondheidsraad raadt aan bij om dagelijks 10 microgram extra vitamine D te slikken wanneer je in verwachting bent. Vitamine D helpt bij het celdelingsproces en draagt bij aan de ontwikkeling van weefsels. Je lichaam heeft extra vitamine D nodig om zowel de botontwikkeling van je baby te ondersteunen, als je eigen botten sterk te houden.

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID