6 redenen om je tanden in Yummygums te zetten

Lifestyle

Door Sanne Bogers

Leestijd 2 min ·

6 redenen om je tanden in Yummygums te zetten

1. Gezond eten lukt echt niet iedere dag

Als je bewust en gezond eet, krijg je al flink wat vitamines en mineralen binnen. Maar dat lukt niet iedereen. En zeker niet elke dag (hallo frituur friday). Vul dan je vitamines elke dag aan met Yummygums. Is nog lekker ook.

2. Een pil is helemaal niet zo chill

“Oh, wat heb ik zin in een vitaminepil.” – said no one ever. Vitaminepillen smaken niet lekker, zijn lastig door te slikken en blijven daardoor vaak onaangeraakt in je keukenkastje staan. Gun jezelf en je kinderen lekkere vitamines die je elke dag gemakkelijk wegsnoept. #treatyourself

3. Te lekker om te vergeten

De kans dat je vitaminepillen wel eens vergeet is heel groot. De kans dat je Yummygums vergeet bestaat niet. Daarvoor zijn ze veel te lekker. Zelfs je kinderen zullen elke dag vragen om vitamines met die kersen-frambozensmaak. Geloof ons maar.

4. Natuurlijk en 100% vegan

Yummygums worden volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd in Duitsland. Ze zijn glutenvrij, 100% vegan en helemaal vrij van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Als bindmiddel gebruiken we zelfs pectine (gewonnen uit groente en fruit) in plaats van gelatine. Daardoor passen de vitaminebommetjes perfect bij jouw vega(n) levensstijl. #yummy

5. Een routine van vitaminen

Een dagelijkse routine is belangrijk voor het innemen van vitamines. Zo profiteert je lijf er optimaal van. Daarom hebben we vitamines extra lekker gemaakt. Koop Yummygums bij een bezoekje aan de Etos of laat ze maandelijks thuisbezorgen met een abonnement. Zo maak je van vitaminen een routine.

6. A treat for every body

Wat je wensen of goals ook zijn, Yummygums heeft er een lekker potje vitamines voor. Voor mommy’s to be, voor iedereen die een prachtige, sterke bos haar wil en voor iedereen die wil zorgen dat haar of zijn gezin alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Yummygums is a treat for every body!

Blog

For you