Sanne's 5 favoriete zomergummies

Lifestyle

Door Allegra van den Boog

Leestijd 2 min ·

Sanne's 5 favoriete zomergummies

De zomer begint bijna en dat betekent: zon, vakantie en heerlijk ontspannen.  We krijgen bij Yummygums regelmatig vragen over onze persoonlijke favorieten, daarom heeft onze Sanne, Head of Brand, een echte alleskunner op de werkvloer en moeder van een zoon, haar lijst opgesteld met haar favoriete gummies voor deze zomer. Van Pre & Pro Biotics tot Hair en Kids, met deze gummies geniet je lekker van de zonnestralen!

 

Lekker chillen

Zomer staat voor mij ook gelijk aan drukke schema's met vakanties, uitstapjes en sociale evenementen. Ashwagandha Chill gummies bevatten het populaire kruid Ashwagandha¹, dat bekend staat om zijn stressverminderende eigenschappen¹*. Deze tropical-citroen gummies bevatten daarnaast vitamine B12 en B6². Samen helpen ze je geest te ontspannen bij stressvolle situaties¹, ²*

 

Exotische diners

Reizen en veranderingen in je dieet kunnen je spijsvertering verstoren. Een goede gezondheid begint in je darmen en je darmbacteriën spelen daarbij een grote rol. Pre & Pro Biotics gummies bevatten de probiotica, Bacillus Coagulans, welke speciaal is gecreëerd om levend in je darmen terecht te komen. Met een heerlijke ananas-sinaasappelsmaak zijn deze gummies een fijne aanvulling op je zomerse voeding. 

 

Glanzende lokken

De zon, zee (zout!) en het zwembad (chloor!) kunnen een tol eisen van je haar. Hair gummies zijn verrijkt, met onder andere, biotine, selenium en zink die goed zijn voor de conditie van het haar. De gummies helpen daarnaast je haar sterk en glanzend te houden, ook met de zomerse invloeden. Zwemze!

 

Zomerplezier voor de kleintjes

Kinderen zijn dol op de zomer vanwege de eindeloze speelmogelijkheden. Kids gummies zijn speciaal samengesteld om de ontwikkeling van je kids te ondersteunen. Deze gummies bevatten een mix van belangrijke vitamines en mineralen, die bijdragen aan het energieniveau. Daarnaast zorgen ze met een aanvulling in vitamine C mede voor een goede weerstand en de vitamine D in deze gummies is belangrijk voor (sterke) tanden en botten, en ondersteuning voor de spieren. Zo kunnen je kinderen volop genieten van hun zomerse avonturen.

Stralende huid

Vanaf het 25ste levensjaar neemt de productie van collageen in je lichaam af. Ik gebruik daarom dagelijks de Collagen Powder met VERISOL® collageen. Deze vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden¹, verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid¹ en ondersteund volumineus haar en sterke nagels¹. Daarnaast is het een heerlijk verfrissend drankje, perfect voor de warme dagen. 

 

Waar je deze zomer ook naar op zoek bent, onze gummies bieden voor ieder wat wils. Voeg ze toe aan je dagelijkse routine, eet gezond, blijf bewegen en geniet van de zomer!

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.