health-goals_overgang_desktop
Lekker bezig met je...

Overgang

Zorg goed voor jezelf tijdens de overgang met vitamine B6, B12, salie en teunisbloemolie. Je vindt dit in vlees, vis, zuivel, noten en zaden.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Vitamine B12 - draagt bij aan je energieniveau en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine B6 - ondersteunt de regulering van de hormonale activiteit. Helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.

Salie - wordt ook wel Salvia officinalis genoemd. Het kruid wordt voor verschillende toepassingen gebruikt in supplementen. Zo helpt het bijvoorbeeld bij stemmingswisselingen, opvliegers en nachtzweten*.

Teunisbloemolie - wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloem. De plant met de kleine gele bloemetjes komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en werd gebruikt om zijn gunstige eigenschappen. Tegenwoordig groeit het bloemetje ook in Nederland. De olie bevat essentiële onverzadigde vetzuren, waaronder gamma-linoleenzuur.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen producten

Welzijn
Comfortabel de overgang door. Helpt bij opvliegers en nachtzweten
€17,95
€29,95
Welzijn
Hormoonbalans. Bij ongemakken rondom de menstruatie.
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER OVERGANG

Welke vitamines ondersteunen je overgang?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om de overgang te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van vitamine B12, vitamine B6, salie en teunisbloemolie.

Vitamine B12
Draagt bij aan je energieniveau en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine B6
Ondersteunt de regulering van de hormonale activiteit. Helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.

Salie
Wordt ook wel Salvia officinalis genoemd. Het kruid wordt voor verschillende toepassingen gebruikt in supplementen. Zo helpt het bijvoorbeeld bij stemmingswisselingen, opvliegers en nachtzweten*.

Teunisbloemolie
Wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloem. De plant met de kleine gele bloemetjes komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en werd gebruikt om zijn gunstige eigenschappen. Tegenwoordig groeit het bloemetje ook in Nederland. De olie bevat essentiële onverzadigde vetzuren, waaronder gamma-linoleenzuur.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID