Mask_group_1
Lekker bezig met je...

Haar, Huid & Nagels

Belangrijk voor gezond en stralend uiterlijk zijn vitamine A, biotine, zink en collageen. Deze vind je bijvoorbeeld in vis en bepaalde peulvruchten.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Vitamine C - is onder andere van belang voor de vorming van collageen, dat de stevigheid van je huid ondersteunt. Maar het helpt ook je cellen beschermen tegen oxidatieve schade van buitenaf door UV-straling en luchtvervuiling.

Biotine - wordt vaak de belangrijkste vitamine genoemd bij ondersteuning van de haargroei en in de strijd tegen haaruitval. Deze vitamine houdt je haar sterk en glanzend. Het levert ook een bijdrage aan de productie van keratine. Een eiwit dat belangrijk is voor gezond haar, een gezonde hoofdhuid en nagels.

Zink - is goed voor je haar en nagels, en voedt de huid van binnenuit.

Marine collageen - is geschikt voor pescotariërs en wordt geproduceerd uit zoetwatervissen. Het wordt onder andere gewonnen uit de huid en schubben van vissen.

Aanbevolen producten

Haar & huid
Lekkere limonade. Anti-aging formule. Met VERISOL® collageen
€34,95
Haar & huid
Stimuleert het behoud van een gezonde huid¹. Met vitamine C.
€24,95
Haar & huid
Voor haar, huid en nagels. Met biotine en silicium
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER HAAR, HUID EN NAGELS

Welke vitamines ondersteunen haar, huid en nagels?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om je haar, huid en nagels te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van vitamine C, biotine, zink en marine collageen.

Vitamine C
Is onder andere van belang voor de vorming van collageen, dat de stevigheid van je huid ondersteunt. Maar het helpt ook je cellen beschermen tegen oxidatieve schade van buitenaf door UV-straling en luchtvervuiling.

Biotine
Wordt vaak de belangrijkste vitamine genoemd bij ondersteuning van de haargroei en in de strijd tegen haaruitval. Deze vitamine houdt je haar sterk en glanzend. Het levert ook een bijdrage aan de productie van keratine. Een eiwit dat belangrijk is voor gezond haar, een gezonde hoofdhuid en nagels.

Zink
Is goed voor je haar en nagels, en voedt de huid van binnenuit.

Marine collageen
Is geschikt voor pescotariërs en wordt geproduceerd uit zoetwatervissen. Het wordt onder andere gewonnen uit de huid en schubben van vissen.

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID