health-goals_weerstand_desktop
Lekker bezig met je...

Weerstand

Ondersteun jouw weerstand en dagelijkse ondersteuning met onder andere echinacea, vitamine A, B, C en D3. Deze vind je bijvoorbeeld in groentes, fruit, vis en eieren.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Vitamine A - is van belang voor je immuunsysteem, goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van de ogen. Daarnaast draagt vitamine A bij aan een goed ijzergehalte in het bloed.

Vitamine B1, B6, B8 en B12 - bevorderen de energiestofwisseling in je lichaam: ze helpen energie vrij te maken uit eiwitten, vetten en koolhydraten. Het geeft extra energie bij moeheid en vermoeidheid, helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.

Vitamine C - is een antioxidant, welke de gezonde lichaamscellen helpt te beschermen en de weerstand ondersteunt. Bovendien draagt vitamine C bij aan je fitheid.

Vitamine D - is belangrijk voor de goede werking van je spieren en voor het behoud van sterke botten. Het draagt daarnaast bij aan een sterk gebit. Ook ondersteunt vitamine D je weerstand. Tot slot speelt vitamine D een rol bij weefselgroei en draagt het bij aan de opname van calcium en fosfor uit je voeding.

Echinacea - is een bloem die ook wel rode zonnehoed wordt genoemd. De plant is afkomstig uit Noord-Amerika. Hoewel dit kruid inmiddels wereldwijd wordt toegepast, begon het gebruik vroeger al bij inheemse volken. Zij gebruikten echinacea met het geloof in de werkzame eigenschappen van de plant.

Aanbevolen producten

Multivitamine
Hoogwaardige én lekkere multivitamine voor jouw dagelijkse ondersteuning
€19,95
Welzijn
Het hele jaar ondersteuning van je weerstand. Met extra vitamine C en Echinacea
€14,95
€24,95
Single support
Met de best opneembare vorm vitamine D. Hooggedoseerde formule
€19,95
€24,95
Multivitamine
Aanvulling op een vega(n) dieet. Met vitamine B12, ijzer en calcium
€24,95
Multivitamine
Hoogwaardige én lekkere kinder-multivitamine voor 3 tot en met 12 jaar oud
€19,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER WEERSTAND

Welke vitamines ondersteunen de weerstand?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om de weerstand te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine D en echinacea.

Vitamine A
Is van belang voor je immuunsysteem, goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van de ogen. Daarnaast draagt vitamine A bij aan een goed ijzergehalte in het bloed.

Vitamine B1, B6, B8 en B12
Bevorderen de energiestofwisseling in je lichaam: ze helpen energie vrij te maken uit eiwitten, vetten en koolhydraten. Het geeft extra energie bij moeheid en vermoeidheid, helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.

Vitamine C
Is een antioxidant, welke de gezonde lichaamscellen helpt te beschermen en de weerstand ondersteunt. Bovendien draagt vitamine C bij aan je fitheid.

Vitamine D
Is belangrijk voor de goede werking van je spieren en voor het behoud van sterke botten. Het draagt daarnaast bij aan een sterk gebit. Ook ondersteunt vitamine D je weerstand. Tot slot speelt vitamine D een rol bij weefselgroei en draagt het bij aan de opname van calcium en fosfor uit je voeding.

Echinacea
Is een bloem die ook wel rode zonnehoed wordt genoemd. De plant is afkomstig uit Noord-Amerika. Hoewel dit kruid inmiddels wereldwijd wordt toegepast, begon het gebruik vroeger al bij inheemse volken. Zij gebruikten echinacea met het geloof in de werkzame eigenschappen van de plant.

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID