health-goals_algehele_ondersteuning_desktop
Lekker bezig met je...

Algehele Ondersteuning

Kies voor ondersteuning van je algehele gezondheid een multivitamine met onder andere vitamine A, C en D. Dit vind je bijvoorbeeld in fruit, noten, zaden en vette vis.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Vitamine A - is van belang voor je immuunsysteem, goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van de ogen. Daarnaast draagt vitamine A bij aan een goed ijzergehalte in het bloed.

Vitamine C - is een antioxidant, welke de gezonde lichaamscellen helpt te beschermen en de weerstand ondersteunt. Het draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten. Vitamine C helpt tegen vermoeidheid en heeft een positieve invloed op de werking van je zenuwstelsel.

Vitamine D - is belangrijk voor de spierfunctie en helpt je spieren ook sterk en soepel te houden. Het is van belang voor het behoud van sterke botten, want het verhoogt de opname van calcium. Vitamine D draagt verder bij aan het behoud van sterke tanden.

Aanbevolen producten

Multivitamine
Hoogwaardige én lekkere multivitamine voor jouw dagelijkse ondersteuning
€19,95
Multivitamine
Zwangerschaps- multivitamine met o.a. foliumzuur en vitamine D3
€24,95
Multivitamine
Hoogwaardige én lekkere kinder-multivitamine voor 3 tot en met 12 jaar oud
€19,95
Multivitamine
Aanvulling op een vega(n) dieet. Met vitamine B12, ijzer en calcium
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER ALGEHELE ONDERSTEUNING

Welke vitamines dragen bij aan de algehele gezondheid?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om jouw algehele gezondheid te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van vitamine A, vitamine C en vitamine D.

Vitamine A
Is van belang voor je immuunsysteem, goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van de ogen. Daarnaast draagt vitamine A bij aan een goed ijzergehalte in het bloed.

Vitamine C
Is een antioxidant, welke de gezonde lichaamscellen helpt te beschermen en de weerstand ondersteunt. Het draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten. Vitamine C helpt tegen vermoeidheid en heeft een positieve invloed op de werking van je zenuwstelsel.

Vitamine D
Is belangrijk voor de spierfunctie en helpt je spieren ook sterk en soepel te houden. Het is van belang voor het behoud van sterke botten, want het verhoogt de opname van calcium. Vitamine D draagt verder bij aan het behoud van sterke tanden.

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID