health-goals_menstruatie-hormonen_desktop
Lekker bezig met je...

Menstruatie & Hormonen

Ondersteun de hormonale schommelingen met vitamine B12, vitamine B6, salie en teunisbloem voor een gezonde mentruastiecylus en hormonaal welzijn. Je vindt dit in vlees, vis, zuivel, noten en zaden.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Vitamine B12 - draagt bij aan je energieniveau en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine B6 - draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit. Het is goed voor de gemoedstoestand, gunstig voor geestelijke balans en draagt bij aan geestelijke veerkracht. Helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.

Salie - wordt ook wel Salvia officinalis genoemd. Het kruid wordt voor verschillende toepassingen gebruikt in supplementen. Zo ondersteunt het een normale menstruatie en helpt het bijvoorbeeld bij stemmingswisselingen, prikkelbare gevoelens en bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie*.

Teunisbloemolie - wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloem. De plant met de kleine gele bloemetjes komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en bevat essentiële onverzadigde vetzuren, waaronder gamma-linoleenzuur (GLA).

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen producten

Welzijn
Comfortabel de overgang door. Helpt bij opvliegers en nachtzweten
€17,95
€29,95
Welzijn
Hormoonbalans. Bij ongemakken rondom de menstruatie.
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER MENSTRUATIE EN HORMONEN

Welke vitamines ondersteunen de menstruatie en hormonen?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om de menstruatie en hormonen te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van vitamine B12, vitamine B6, salie en teunisbloemolie.

Vitamine B12
Draagt bij aan je energieniveau en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine B6
Draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit. Het is goed voor de gemoedstoestand, gunstig voor geestelijke balans en draagt bij aan geestelijke veerkracht. Helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.

Salie
Wordt ook wel Salvia officinalis genoemd. Het kruid wordt voor verschillende toepassingen gebruikt in supplementen. Zo ondersteunt het een normale menstruatie en helpt het bijvoorbeeld bij stemmingswisselingen, prikkelbare gevoelens en bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie*.

Teunisbloemolie
Wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloem. De plant met de kleine gele bloemetjes komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en bevat essentiële onverzadigde vetzuren, waaronder gamma-linoleenzuur (GLA).

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID