health-goals_focus-concentratie-energie_desktop
Lekker bezig met je...

Concentratie, energie & geheugen

Ga fit, scherp en energiek de dag door met omega-3, ashwagandha en magnesium. Dit is te vinden in natuurlijke bronnen zoals vette vis, eieren, groene groentes en noten.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Omega-3 (DHA) - is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Ashwagandha - wordt ook wel Withania somnifera of Indiaanse ginseng genoemd. Het kruid wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele ayurvedische kruidenleer, die zijn oorsprong vindt in India en andere delen van Azië. Ashwagandha KSM-66® is gewaardeerd vanwege de voordelen ervan als natuurlijke rustgever**, het helpt je geest te ontspannen**. Naast Ashwagandha bevat Yummygums Chill ook vitamine B6 en B12, welke bijdragen aan een goede geestelijke balans.

Magnesium - is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

*Bij 250 mg DHA per dag
**Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen producten

Welzijn
Dagelijkse dosis energie. Met guarana, een natuurlijke bron van cafeïne
€12,95
€24,95
Multivitamine
Hoogwaardige én lekkere multivitamine voor jouw dagelijkse ondersteuning
€19,95
Single support
DHA uit de veganistische bron: algenolie. Geen vissmaak. Ook voor kids
€24,95
Single support
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Ook voor kids
€24,95
Welzijn
Ashwagandha bij stress en helpt te onspannen. Met KSM-66® extract
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER CONCENTRATIE, ENERGIE EN GEHEUGEN

Welke vitamines helpen bij concentratie, energie en geheugen?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om jouw concentratie, energie en geheugen te kunnen ondersteunen. Zo maken we gebruik van omega-3, ashwagandha en magnesium.

Omega-3 (DHA)
Is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Ashwagandha
Wordt ook wel Withania somnifera of Indiaanse ginseng genoemd. Het kruid wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele ayurvedische kruidenleer, die zijn oorsprong vindt in India en andere delen van Azië. Ashwagandha KSM-66® is gewaardeerd vanwege de voordelen ervan als natuurlijke rustgever**, het helpt je geest te ontspannen**. Naast ashwagandha bevat Yummygums Chill ook vitamine B6 en B12, welke bijdragen aan een goede geestelijke balans.

Magnesium
Is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

*Bij 250 mg DHA per dag
**Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID