health-goals_hart-brein-ogen_desktop
Lekker bezig met je...

Hart, Brein & Ogen

Ondersteun de gezondheid van je hart, brein en ogen met omega-3, vitamine B12 en magnesium. Dit vind je in vette vis, groene bladgroenten, noten en zaden.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Omega-3 (DHA) - is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Vitamine B12 - is een energie- en geheugenvitamine. Deze vitamine ondersteunt je energieniveau en is goed voor je geheugen, leerprestaties en geestelijke balans.

Magnesium - is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

*Bij 250 mg DHA per dag

Aanbevolen producten

Welzijn
Dagelijkse dosis energie. Met guarana, een natuurlijke bron van cafeïne
€12,95
€24,95
Single support
DHA uit de veganistische bron: algenolie. Geen vissmaak. Ook voor kids
€24,95
Single support
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Ook voor kids
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER HART, BREIN EN OGEN

Welke vitamines ondersteunen je hart, brein en ogen?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om hart, brein en ogen te ondersteunen. Zo maken we gebruik van omega-3, vitamine B12 magnesium.

Omega-3 (DHA)
Is een bron van omega-3 vetzuren en is goed voor onze hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en helpt bij een normale hersenfunctie*. Daarnaast is het goed voor je gezichtsvermogen en helpt het om normaal en scherp te blijven zien. DHA ondersteunt namelijk de conditie van je ogen*.

Vitamine B12
Is een energie- en geheugenvitamine. Deze vitamine ondersteunt je energieniveau en is goed voor je geheugen, leerprestaties en geestelijke balans.

Magnesium
Is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel. Ook ondersteunt het mineraal je bij vermindering van vermoeidheid en is het gunstig voor een goede geestelijke balans.

*Bij 250 mg DHA per dag

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID