health-goals_slaap-nachtrust_desktop
Lekker bezig met je...

Slaap & Nachtrust

Je uitgerust voelen begint met een goede slaap en nachtrust, elementen die hier invloed op kunnen hebben zijn kamille extract, passiebloem extract en magnesium. Je vindt dit bijvoorbeeld in sommige thee, groene bladgroenten, noten, zaden en sommige fruitsoorten.

🌟 Belangrijkste ingrediënten

Melatonine - is een hormoon dat van nature voorkomt in ons lichaam en een rol speelt in het slaap-waakritme. Het zorgt ervoor dat we slaperig worden zodra het donker wordt.

Kamille - is een van de oudste en meest bekende planten ter wereld in de kruidengeneeskunde en werd vroeger zelfs als geneesmiddel beschouwd vanwege de mogelijke effecten.

Passiebloem - is afkomstig van een plant die prachtige bloemen én exotische vruchten geeft: passievruchten. Passiebloem wordt gebruikt omdat het een echte rustgever is. Het is goed voor de nachtrust*.

Magnesium - is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel en ook de ontspanning van de spieren, wat helpt bij het tot rust komen voor het slapengaan.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen producten

Welzijn
Helpt om lekker te slapen. Met melatonine en plantenextracten
€24,95
Single support
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Ook voor kids
€24,95
Welzijn
Ashwagandha bij stress en helpt te onspannen. Met KSM-66® extract
€24,95
Jij vraagt, wij antwoorden!

OVER SLAAP EN NACHTRUST

Welke vitamines ondersteunen jouw slaap en nachtrust?

Bij Yummygums maken we gebruik van verschillende vitamines, mineralen en kruiden om de slaap en nachtrust te ondersteunen. Zo maken we gebruik van melatonine, kamille, passiebloem en magnesium.

Melatonine
Is een hormoon dat van nature voorkomt in ons lichaam en een rol speelt in het slaap-waakritme. Het zorgt ervoor dat we slaperig worden zodra het donker wordt.

Kamille
Is een van de oudste en meest bekende planten ter wereld in de kruidengeneeskunde en werd vroeger zelfs als geneesmiddel beschouwd vanwege de mogelijke effecten.

Passiebloem
Is afkomstig van een plant die prachtige bloemen én exotische vruchten geeft: passievruchten. Passiebloem wordt gebruikt omdat het een echte rustgever is. Het is goed voor de nachtrust*.

Magnesium
Is goed voor de werking van je spieren en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Daarnaast is magnesium goed voor de normale werking van je zenuwstelsel en ook de ontspanning van de spieren, wat helpt bij het tot rust komen voor het slapengaan.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID

LEKKER BEZIG MET JE GEZONDHEID