Nieuw: Yummygums Menopause

Nieuws

Door Annabel Bruijns

Leestijd 2 min ·

Nieuw: Yummygums Menopause

Van 17 t/m 21 april wordt de Nationale Week van de Overgang gehouden om de bewustwording van de overgang te vergroten. Wist je dat 80% van de vrouwen klachten ondervindt tijdens de overgang? Het is een periode in het leven van elke vrouw, maar er zijn nog zoveel mensen die er weinig vanaf weten. Opvliegers, slecht slapen, pijn in de spieren en gewrichten en stemmingswisselingen zijn een kleine greep van klachten die vrouwen kunnen ondervinden tijdens de overgang. Wij zijn blij met alle aandacht voor de overgang en willen graag ons steentje bijdragen; met een lekkere gummie, speciaal ontwikkeld om overgangsklachten te verlichten. Daarom helpen wij ook graag tijdens deze periode een handje mee!

De overgang, wat weten we ervan?

De eerste symptomen worden vaak niet direct gekoppeld aan de overgang, maar wist je dat de overgang al vanaf je 40ste kan beginnen? Wat en hoeveel je van je veranderende hormonen merkt, is voor iedereen anders. Net als het moment waarop de overgang begint verschillend is, is ook de duur van de overgang met de klachten die daarbij horen verschillend. Van alle vrouwen heeft 20% geen klachten. Van de overige 80% heeft een derde echt ernstige, hinderlijke klachten. (vrouwenindeovergan.nl, z.d.) De klachten en verschijnselen die in de overgangsperiode voorkomen zijn in eerste instantie meestal een veranderend menstruatiepatroon. Opvliegers, nachtelijke transpiratie aanvallen en slecht slapen zijn de meest “typische” overgangsklachten. Daarmee zijn dit ook de klachten waar je het vaakst over hoort. Dit is slechts een greep uit het scala van klachten wat je kan ondervinden tijdens de overgang.

 

Als je weet hoe het zit, kun je er iets mee doen

In de Week van de Overgang wordt er extra aandacht gevraagd voor de overgang. Opvallend is dat de meeste mensen er maar weinig van afweten en dat er weinig over gesproken en gedeeld wordt. En dat terwijl elke vrouw ermee te maken krijgt in haar leven. Van 17 t/m 21 april 2023 worden overal in het land interessante events en verhelderende gesprekken georganiseerd rondom de overgang. Want als we feiten en verhalen delen, dan komen we meer te weten over deze bijzondere periode in een vrouwenleven. Niet voor niks is het thema dit jaar dan ook ‘als je weet hoe het zit, kun je er wat mee doen’.

Onze nieuwste gummie is een innovatief en natuurlijk product dat hulp biedt tijdens de menopauze en overgang. Yummygums Menopause zijn lekkere, suikervrije gummies met een heerlijke bramensmaak. Deze gummie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een nieuwe levensfase ingaan en ondersteunen daarmee vrouwen effectief bij overgangsverschijnselen die ongemak kunnen veroorzaken. Ingrediënten als salie en B6 helpen bij de regulering van hormonale activiteit en vervelende klassieke symptomen als stemmingswisselingen en opvliegers. De Menopause gummies bevatten daarnaast ook vitamine B12 en E en botanische ingrediënten als teunisbloem en monnikspeper. Onze gummies bieden verlichting gedurende de overgang en steunen je bij last van opvliegers, nachtzweten en stemmingswisselingen. Daarnaast dragen ze bij aan een goede geestelijke balans en regulering van hormonale activiteit.