COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

COMFORTABEL DE OVERGANG DOOR

Hoe werkt het?

  1. Koop een pot Yummygums Menopause bij de Etos, in de periode van 28 augustus tot en met 17 september 2023 (‘actieperiode’).
  2. Maak een foto van je volledige Etos bonnetje na aankoop van een pot Yummygums Menopause. Let erop dat de aankoopdatum en het bonnummer duidelijk zichtbaar zijn! 
  3. Upload de foto van je bonnetje hier met daarbij je volledige naam, rekeningnummer en e-mailadres.
  4. Ontvang €10 cashback! We storten het bedrag in week 38 rechtstreeks terug op je bankrekening. 
menopage-header

Yummygums Menopause is een innovatief en natuurlijk product dat hulp biedt tijdens de menopauze en overgang. Yummygums Menopause zijn lekkere, suikervrije gummies met een heerlijke bramensmaak.

Yummygums Menopause met bevat salie¹, wat helpt bij stemmingswisselingen, opvliegers, en nachtzweten*.  Vitamine B6 draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit en vitamine B12 ter ondersteuning van je natuurlijke energie. Daarnaast bevatten de gummies teunisbloem en monnikspeper.

Ongemakken tijdens de overgang

Tijdens de overgang zoeken je hormonen naar een nieuwe balans. Je eicellen raken op en de hoeveelheid van de hormonen progesteron en oestrogeen die je lichaam produceert, neemt af. Dit kan gepaard gaan met allerlei lichamelijke en emotionele ongemakken.

Opvliegers, slecht slapen, pijn in de spieren en gewrichten en stemmingswisselingen zijn een kleine greep van klachten die vrouwen kunnen ondervinden tijdens de overgang. Yummygums Menopause helpt jou comfortabel de overgang door.

Werking van de ingrediënten 🔎

Salie wordt ook wel Salvia officinalis genoemd. Het kruid wordt voor verschillende toepassingen gebruikt in supplementen. Zo helpt het bijvoorbeeld bij stemmingswisselingen, opvliegers en nachtzweten¹*

Vitamine B6 ondersteunt de regulering van de hormonale activiteit. Helpt bij spanning en stressvolle situaties en is goed voor je geheugen en concentratievermogen.

Vitamine B12 draagt bij aan je energieniveau en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Monnikspeper wordt ook wel Vitex agnus of kuisheidsboom genoemd en behoort tot de ijzerkruidfamilie. De boom geeft blauwe bloemen en kleine zwartrode vruchten. Monnikspeper zou vroeger door monniken gebruikt worden om aan de kuisheidsbelofte te kunnen voldoen, maar tegenwoordig wordt het voornamelijk door vrouwen gebruikt.

Teunisbloemolie wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloem. De plant met de kleine gele bloemetjes komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en werd gebruikt om zijn gunstige eigenschappen. Tegenwoordig groeit het bloemetje ook in Nederland. De olie bevat essentiële onverzadigde vetzuren, waaronder gamma-linoleenzuur.


*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Gebruiksadvies Menopause

Twee gummies per dag. Geschikt vanaf 18 jaar. Innemen met water of voedsel is niet nodig.

Bewaaradvies en veiligheid
Bewaar Yummygums droog, koel <21°C en buiten bereik van kinderen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Raadpleeg vóór gebruik een arts in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, of bij ziekte.